Actueel

Actueel

Tussenjaarbeurs Zwolle

Nieuws | 20-02-2019

Het Tussenjaarkenniscentrum organiseert op 13 april 2019 DE Tussenjaarbeurs! Als je twijfelt over een Tussenjaar dan is dit jouw kans op informatie en inspiratie. Wij zijn er ook!

Het wordt tijd om te kiezen!

Inspiratie | 28-02-2019

Voor 1 mei moet jij je aanmelden als je een HBO of WO studie wilt gaan doen. Weet jij al welke studie het gaat worden of twijfel je nog?Om je een beetje te helpen geven we je 5 tips.

Nog maar 12 plaatsen beschikbaar!

Nieuws | 20-03-2019

Neem jij komend jaar een Tussenjaar en wil jij individuele coaching tijdens dat jaar?Wacht dan niet te lang met aanmelden. Er zijn nog maar 12 plaatsen beschikbaar!

Tussenjaarervaringen van Ilias

Inspiratie | 03-04-2019

Het Tussenjaar van Ilias zit er bijna op. Hij werd gecoacht door Xandra. Elke woensdag zaten ze samen bij hem thuis aan de keukentafel. Wil je weten hoe ze het jaar hebben ervaren? Hier hun verhaal..

Vragen?

Start de Inspiratiemotor!

Wacht jij op verandering? Dan ben je verkeerd bezig. Inspiratiemotor biedt professionele coaching en begeleiding in het onderwijs en het bedrijfsleven. De programma’s voor studenten, docenten en bedrijven vind je op de site. Vragen, opmerkingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleiding op maat? Neem contact op!