Gratis Tussenjaar-voorlichting voor scholen

In april starten wij met GRATIS voorlichtingsrondes op scholen. We vertellen je alles over de voor- en nadelen van een Tussenjaar en de mogelijkheden binnen ons programma. 
Je maakt kennis met 3 van onze trainers in korte workshops.

Workshop 1: Kies jouw route op de kaart

Tijdens deze workshop leer je kanten van jezelf kennen die je nog niet wist! Samen loop je over een grote landkaart en ontdek je jouw persoonlijke voorkeuren. Dit geeft je een uitgangspunt voor het plannen van een Tussenjaar.
Deze workshop wordt gegeven door Leo Hans.

Workshop 2: Wat kan een Tussenjaar voor mij betekenen?

Tijdens deze workshop ontdek je de voor- en nadelen van een Tussenjaar. We gaan kijken of een Tussenjaar past bij jouw persoonlijke situatie. Wat is de reden dat je een Tussenjaar wil. Wat zegt en vindt jouw omgeving? Wat wil je leren in dit jaar? Tijdens de workshop formuleer je een duidelijk doel. Zo maak je van jouw Tussenjaar een jaar waar je echt iets aan hebt!
Deze workshop wordt gegeven door Joke Nauw.

Workshop 3: De opbouw van het Tussenjaar

Tijdens deze workshop vertelt Xandra Koops je alle feiten en cijfers: Hoe is het jaar ingedeeld, wat zijn de verschillende mogelijkheden, wat zijn de kosten en hoe ga ik dit betalen? Op al deze vragen krijg je een duidelijk antwoord zodat je zelf een keuze kunt maken. 

Aanmelden?

Bel of mail via de onderstaande button!

Ben jij leerling, student, docent of schoolleider van MBO, HAVO of VWO en wil je ook een gratis voorlichtingsochtend of -middag op jouw school?Mail of bel nu om een afspraak te maken!