Mijn missie voor 2020

In 2020 wil ik 2020 scholieren/studenten Inspireren!

Pas wanneer je doet wat echt bij je past zul je tot mooie resultaten komen!

Ik heb een droom / wens voor 2020. Om mijn droom waar te maken heb ik er een challenge van gemaakt. Bij een droom klinkt het nl. of het van zelf gaat...Er zijn zo veel jongeren die in de knoop raken omdat ze het erg moeilijk vinden om te juiste keuzes te maken voor de toekomst. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Hoe kan je kiezen als je niet goed weet wie je zelf bent? Dat geeft enorm veel onzekerheid en stress!
Ik kan echt helpen om de volgende stap te zetten zodat jongeren met (zelf)vertrouwen de juiste keuzes maken.In 2020 wil ik minimaal 2020 jongeren een stap verder helpen! Dat kan ik niet alleen. Jij kunt mij helpen door dit bericht te delen en rond te bazuinen. Ken jij iemand die de Kei-week organiseert? Werk jij op een school of zit je op een docentenopleiding? Organiseer jij congressen of studiekeuze evenementen? Of doe je iets anders waarin mijn challenge past? Laat het me weten!

Vragen?

Start de Inspiratiemotor!

Wacht jij op verandering? Dan ben je verkeerd bezig. Inspiratiemotor biedt professionele coaching en begeleiding in het onderwijs en het bedrijfsleven. De programma’s voor studenten, docenten en bedrijven vind je op de site. Vragen, opmerkingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleiding op maat? Neem contact op!