Loopbaanswitch

privétraject

Inspirerend

Verrassend

Duidelijk

arlington-research-Kz8nHVg_tGI-unsplash (1)

Ik heb 's ochtends geen zin om aan het werk te gaan..

Iedereen heeft wel eens een periode dat je het niet meer zo naar je zin hebt. Je bent moe en voelt weinig energie en enthousiasme. Het werk dat je in het begin zo leuk en uitdagend vond is een sleur geworden. De uitdaging is weg en je weet niet zo goed hoe je het tij kunt keren.

Misschien wil je wel een nieuwe baan maar wat dan precies? 

Ik kan me voorstellen dat je dit in deze fase nog niet op je werk wilt bespreken. Je wilt geen onrust zaaien want misschien is de conclusie wel dat je toch jouw huidige baan wilt houden.

In dat geval is het heel verstandig om in een privétraject te ontdekken waarom je geen enthousiasme meer voelt en hoe het komt dat je uit balans bent.

Weer plezier in je werk!

Iedereen verandert in de loop van de tijd. Jouw talenten en ervaring ontwikkelen zich en ook je persoonlijke situatie is aan verandering onderhevig. Misschien heb je bijvoorbeeld kinderen die groter zijn geworden en minder begeleiding nodig hebben. Hierdoor verandert jouw focus en tevredenheid en daardoor ontstaat de wens om je verder te ontwikkelen.

Tijdens het Loopbaantraject vinden we de oorzaak is van jouw onrust of ontevredenheid. Daarna verkennen we jouw wensen en toekomstbeeld om vervolgens te brainstormen over de verschillende mogelijkheden. Dit zijn er vaak veel meer dan je denkt!

Aan het eind van het traject heb je weer grip op jouw leven, loopbaan en toekomst.

woman at work klein formaat

Inhoud loopbaanswitch privétraject

xandra en Layla kop thee
 • Persoonlijke talententest. Zodat jij een duidelijk beeld krijgt van al jouw talenten.
 • Persoonlijk adviesrapport. Heel fijn om te gebruiken bij een eventuele sollicitatie of loopbaangesprekken met je leidinggevende.
 • Vijf individuele coachsessies. (2 uur per keer, online via Teams of offline in mijn lokaal) Stel ik veel vragen en luister ik heel goed naar jouw antwoorden. Daardoor wordt het steeds duidelijker wat in deze fase van jouw leven echt bij jou past.
 • Je leert een persoonlijk stappenplan maken, zodat je ook in de toekomst weet hoe je zelf een lastige keuze kunt maken.
 • Coachmap met opdrachten. Aan de hand van deze map doorloop je, samen met mij, het hele loopbaanproces. We gaan hier heel flexibel mee om. Iedereen is anders en daarom slaan we soms opdrachten over en nemen we voor andere opdrachten juist veel meer tijd. Het is een persoonlijk traject en we gebruiken de opdrachten die jij nodig hebt om inzicht te krijgen.
 • Studiekeuzegids met alle mogelijke studies en beroepen.
 • Samen komen we tot een toekomstplan!

Voordelen loopbaanswitch privétraject

 • Een echte kennismaking met jezelf! Doordat jij jezelf echt goed leert kennen wordt het maken van keuzes veel gemakkelijker.
 • Afspraken in de praktijk of online via Teams mogelijk. Tijdens de lockdowns hebben mijn studenten en ik ontdekt dat de gesprekken online net zo gemakkelijk gaan als wanneer je bij mij bent. Het maakt dus niet uit waar je woont. Ik heb zelf iemand mogen begeleiden die in Spanje woont.
 • Het traject is een-op-een waardoor je echt aandacht krijgt. Het traject gaat over jou: jouw twijfels, jouw ervaringen en jouw onzekerheden. Het is fijn dat er dan niemand meeluistert.
 • Na het maken van de PPA-test ontvang je een duidelijk testresultaat met persoonlijk rapport. We gaan dit samen helemaal bespreken. Dit vergroot jouw zelfkennis. PPA = Persoonlijke Profiel Analyse.
 • Combinatie tussen zelfstandig aan opdrachten werken en individuele coaching. Om het traject echt succesvol te maken is het belangrijk om er ook thuis over na te denken.
 • Veel ruimte voor het stellen van vragen. Ik stel vragen aan jou maar ik hoop dat je mij ook veel vragen gaat stellen.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen verandert constant. Je gezin ontwikkelt zich, het werk verandert en de maatschappij verandert en natuurlijk verander jezelf ook. Daarom is het goed om soms even stil te staan en te kijken of jouw werk nog wel bij je past. We praten niet alleen over de keuze die je nu maakt maar zeker ook over de toekomst.
 • WhatsApp contact mogelijk gedurende het traject. Graag zelfs, want dan weet ik dat je lekker aan de slag bent. 😉
op de pier verkleind

Inspirerend

Verrassend

Duidelijk