Visie en methode

Als een klein tandwiel brengt Inspiratiemotor jouw proces op gang

Pas wanneer je iets doet dat echt bij je past zul je tot mooie resultaten komen!

Maar hoe weet je nu precies wat bij jou past? Kies je niet onbewust wat jouw omgeving van jou verwacht? Kies je niet onbewust voor wat de gewoonte is in jouw familie en/of regio? Pas wanneer jij jezelf echt goed kent en je bewust bent van de invloed van anderen kom je er achter wat echt bij jou past!

Xandra stelt je veel vragen, houdt je een spiegel voor. Neem tijd voor jouw onderzoek, jouw antwoorden...  Elke vraag en ieder antwoord is een tandwiel van een radertje in een mooi proces. Als een klein tandwiel brengt ze jouw proces in beweging. Na verloop van tijd kun je zelf jouw proces in beweging houden. Daar heb je niet alleen nu iets aan maar ook in de rest van je leven. Regelmatig zul je belangrijke keuzes moeten maken. Je hebt dan voldoende bagage om dit zelf te kunnen doen.

Flexibele methode

Inspiratiemotor heeft een eigen methode ontwikkeld die zich de afgelopen ruim 10 jaar heeft bewezen. De methode is flexibel en past zich aan in verschillende situaties en bij verschillende personen. Dat is erg belangrijk want elke persoon of situatie is uniek! In de afgelopen 25 jaar heeft Xandra haar rugzak gevuld met veel kennis en methodes. Op het juiste moment haalt ze de juiste kennis en ervaring uit deze rugzak. Ze stelt jou de juiste vragen, vat samen en reflecteert op het juiste moment zodat jij bij jouw persoonlijke antwoord en oplossing kunt komen.

Van Groningen tot Overijssel, van Friesland tot Drenthe

Inspiratiemotor is gevestigd in Stadskanaal (Groningen), maar rekent Overijssel, Friesland en Drenthe ook tot het werkgebied.

Inspiratiemotor beschikt over een fijne trainingsruimte met aangrenzende veranda. Vaak kom je in de vakantie, wanneer je ontspannen bent, op de beste ideeën. Daarom heeft Inspiratiemotor de mogelijkheid om gezellig een vuurtje te stoken, in een hangmat te hangen, rond te slenteren en even aan het water te zitten. Ook het bos is een geliefde locatie voor een coachgesprek of een training.

Maar Xandra stapt ook geregeld in de auto voor een training of coaching op locatie.

Vragen?

Start de Inspiratiemotor!

Wacht jij op verandering? Dan ben je verkeerd bezig. Inspiratiemotor biedt professionele coaching en begeleiding in het onderwijs en het bedrijfsleven. De programma’s voor studenten, docenten en bedrijven vind je op de site. Vragen, opmerkingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleiding op maat? Neem contact op!