Visie

Ontwikkeling: EQ, SQ, FQ en IQ

Hoe wakker je inspiratie aan en zet je aan tot beweging? Stel vragen, neem tijd voor antwoorden! Elke vraag en ieder antwoord is een tandwiel van een radertje in een mooi proces. 

Het mooie is: alle elementen zijn belangrijk. Een serie impulsen, vragen en antwoorden geven topsnelheid in het proces. Grote vragen met diepgang vertragen maar geven meer trekkracht. Elk element zorgt op zijn eigen manier voor aandrijving. 

De begeleiding van Inspiratiemotor vindt plaats vanuit de ontwikkeling van het EQ (sociaal/emotionele vaardigheden), SQ (drijfveren), FQ (fysiek) en IQ (intelligentie). Want hoe jij je kennis toepast, hangt samen met je persoonlijke eigenschappen. Met verrassende opdrachten verkennen we de creatieve kant die iedereen in zich heeft.

Van Groningen tot Overijssel, van Friesland tot Drenthe

Inspiratiemotor is gevestigd in Stadskanaal (Groningen), maar rekent Overijssel, Friesland en Drenthe ook tot het werkgebied. Zo zijn er teamtrainingen en tussenjaartrainingen in Assen, maar vindt de meeste begeleiding op locatie plaats.

Vragen?

Start de Inspiratiemotor!

Wacht jij op verandering? Dan ben je verkeerd bezig. Inspiratiemotor biedt professionele coaching en begeleiding in het onderwijs en het bedrijfsleven. De programma’s voor studenten, docenten en bedrijven vind je op de site. Vragen, opmerkingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleiding op maat? Neem contact op!