Toekomst Coderen spel

Een uniek interactieve game om spelenderwijs bezig te gaan met jouw studiekeuze.

toekomst coderen spel

Heb jij nog geen idee welke studierichting bij jou past?

Dan is het spelen van het spel Toekomst Coderen DE eerste stap die jou duidelijkheid geeft!

Het spel

Je gaat op een geheime missie! Je krijgt de opdracht om de toren van de toekomst te beklimmen als SPECIAL AGENT. Maar de stad wordt aangevallen door hackers. Swipe en vind de hacker in de stad. Kraak zijn code door de minigames te spelen. Zo klim je langzamerhand naar boven in de toren richting jouw persoonlijke profiel. Omdat je het spel zelf speelt word je niet beïnvloed door jouw omgeving. Het resultaat is een studieprofiel waarmee je aan de slag kunt met het uitzicht: jouw toekomst!

Het doel van het spel

Vind je het moeilijk om een studiekeuze te maken? Het spel Toekomst Coderen helpt jou hierbij op een gemakkelijke en speelse manier.

Het spel heeft als doel om jou op een positieve manier te laten ervaren wat er komt kijken bij het keuzeproces. Na het spelen van de levels ontdek je welke agent het beste bij jou past. Er zijn verschillende agents die elk bij een andere beroepsgroep horen.

Door het spelen van het spel ontdek je welke studierichting bij jou past zonder invloed van vrienden, ouders of docenten.

Het resultaat is een persoonlijk profiel op MBO, HBO of WO niveau. Zo weet je welke vakrichtingen bij jou passen!

toekomst coderen spel 3

Waarom een spel om je te helpen met je studiekeuze?

  • Veel jongeren (leerlingen/studenten) gamen graag. Jij vast ook. Dit spel sluit precies aan op wat je graag doet.
  • Het spel is speciaal gemaakt voor iedereen die een opleiding of beroep moet kiezen maar die nog geen idee heeft wat bij hem/haar past.
  • In 45 minuten heb je een persoonlijk profiel (welke type special agent ben jij?) Daarmee krijg je een overzicht waarmee je gericht naar studies kunt kijken. De resultaten van het spel kun je meenemen gebruiken in de gesprekken met jouw decaan, mentor of ouders.
  • Na aanschaf krijg je toegang tot ‘geheime’ deel van de site met meer informatie over de verschillende special agents voor nog meer duidelijkheid. Ook vind je hier speciale tips voor ouders.
  • Het spel kan eenvoudig op school en thuis gespeeld worden.
  • 1x aanschaf en eindeloos spelen (geen extra aanschaf codes).

Wat krijg je?

✔ Een doos met daarin alle benodigdheden en spelregels
✔ Een geheimzinnig (flexibel) speelbord
✔ Invulboekje codes
✔ Pennen
✔ Informatie-waaier om je missie te kunnen volbrengen

Prijs: € 49,95 incl. btw

toekomst coderen spel 2